Cand Dumnezeu te trimite …

În timpul regimului comunist din fosta Uniune Sovietică, un pastor a fost arestat, iar familia lui a fost izolată în Siberia, având drept locuință o baracă dărăpănată. Nu după mult timp, cei trei copilași și mama lor au terminat resursele de hrană. Într-o seară, au ajuns să mănânce și ultima coajă de pâine. Flămânzi încă, îngenunchind pentru rugăciune, cei trei copii au întrebat: „Mami, de unde vom putea face rost de mâncare? Ne este foame! Oare tata știe unde suntem?” Mama lor i-a asigurat că Tatăl ceresc știe unde locuiesc, iar, pentru vremea aceasta, El va trebui să le poarte de grijă. Așa că s-au rugat Domnului să le trimită hrană.

În miez de noapte, la 30 km distanță, Dumnezeu l-a trezit din somn pe diaconul unei biserici, cerându-i să înhame calul la sanie și să ducă urgent toate alimentele din cămara bisericii la familia pastorului, căci este flămândă. Diaconul a ripostat, spunând: „Doamne, nu pot face asta! Afară e ger cumplit. Calul ar putea degera. La fel, și eu!” Duhul Sfânt a insistat, spunând: „Trebuie să mergi! Familia pastorului este în pericol!” Diaconul, însă, a argumentat din nou: „Dar, Doamne, Tu știi că sunt lupi peste tot! O să-mi mănânce calul și apoi mă vor mânca și pe mine. Nu mă voi mai întoarce înapoi!” La acest răspuns, Duhul Sfânt i-a zis: „Nu trebuie să te întorci înapoi, trebuie doar să te duci!”

Acest diacon nici nu a degerat, nici nu a fost mâncat de lupi, ci prin ascultare, a fost răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunea unor oameni flămânzi.

Cine S-A DAT cu totul lui Hristos și ÎNȚELEGE implicațiile acestui fapt, ASCULTĂ DE DOMNUL. „Domnul”, în greaca kurios, (de exemplu în Ioan 21:7,12 „este Domnul”) seminifică autoritatea supremă, Stăpânul, deci … nu putem să Îl numim pe Isus Domn al nostru și să facem ceea ce vrem noi. ÎNȚELEGEM noi asta ?
Cine crede, ascultă și este perseverent experimentează minunile lui Dumnezeu! Oare nu asta vrem fiecare dintre noi?

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

Lasă un comentariu