UFO’s, apocalipsa si Antichrist- e vreo legatura?

In Geneza capitolul 6 gasim niste versete ignorate de Biserica pana acuma (probabil datorita fricii si necunostintei)

1  Când au început oamenii să se înmulţească pe faţa pământului şi li s-au născut fete,

2  fiii lui Dumnezeu au văzut că fetele oamenilor erau frumoase; şi din toate şi-au luat de neveste pe acelea pe care şi le-au ales.

3  Atunci Domnul a zis: „Duhul Meu nu va rămâne pururea în om, căci şi omul nu este decât carne păcătoasă: totuşi zilele lui vor fi de o sută douăzeci de ani.”

4  Uriaşii erau pe pământ în vremurile acelea, şi chiar şi după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor şi le-au născut ele copii: aceştia erau vitejii care au fost în vechime, oameni cu nume.

Oare cine era uriasii? Dar fii lui Dumnezeu? Oare este vreo legatura intre fenomenul UFO si rapirile in masa din zilele noatre si ce s-a intamplat in trecut? Chiar Iisus zice ca istoria se repeta: „Cum era in zilele lui Noe, asa va fi si la venirea fiului Omului” . In zilele lui Noe existau imperecheri intre oameni si alte specii (fii lui Dumnezeu se crede ca ar fi ingeri cazuti). In urmatorul video de pe youtube este explicat intreg fenomenul din perspectiva unor cercetatori in domeniul UFO si a escatologiei.

Tu ce parere ai? Vizioneaza si scrie parerea la comentarii.

Reclame

Despre rangy21
I am an experienced & creative digital optimization marketer with 6+ years of hands-on experience creating, managing and optimizing marketing campaigns (content, account-based marketing, programmatic, SEO, PPC & social media). Over the course of the years, I have managed to fine-tune my team-leading skills by working with campaign managers, SEO experts, content managers and analytics specialists. My best areas of expertise are team management, buyer journey optimization, content creation, ABM, SEO, PPC, social media and remarketing. I am focused on increasing traffic, ROI and conversions. I have optimized PPC & SMM campaigns of over $1 million yearly budget and SEO-optimized 5,000+ landing pages. I have written content for over 5000 pages. I have managed 30+ digital campaigns and worked with over 100 people all across Europe and USA. I have helped drive up to $30 million in revenue a year.

7 Responses to UFO’s, apocalipsa si Antichrist- e vreo legatura?

 1. foarte destepti baietii.nu au omis cate ceva…..episodul doi cand?

 2. Uriaşii erau pe pământ în vremurile acelea, şi chiar şi după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor şi le-au născut ele copii: aceştia erau vitejii care au fost în vechime, oameni cu nume.

  Ignorate… De ce? Moise nu a fost de fata. Asta se poate observa simplu, la prima pagina, soarele facut dupa pamant! In exodul Dumnezeu face ceva foarte rau egiptenilor, ceea ce un Dumnezeu iubitor nu ar face. E tendinta de a exagera pentru „frica” sau respectul lui Dumnezeu (probabil ca cei care au scris asa nu au inteles bine conceptul de „frica de Dumnezeu”… frica = iubire, dorinta de a nu-L supara cu faptele tale). Geneza incearca sa explice tot, dar eu spun ca e perspectiva lui Moise, nu chiar a lui Dumnezeu. Ce daca Dumnezeu i-a explicat bine lui Moise tot, insa El a scris gresit. I-a zis de exemplu „soarele a fost facut inainte de pamant”, iar el a inversat, ca s-a gandit „cine ar crede ca soarele a fost facut dupa pamant” sau s-ar fi gandit „cum era? Pai uite soarele ii mai mic…”

  • rangy21 says:

   Nu cred ca ai dreptate..noi credem ca tot ce e scris in Biblie e trecut prin filtrul lui Dumnezeu…Moise a scris sub inspiratie..gandeste-te ca tu ai o carte care te va reprezenta peste veacuri..nu ai verifica-o de zeci de ori ca sa fii sigur ca nimeni nu o sa te judece gresit?

   Asa si Dumnezeu..pe langa asta, a aparut si cartea lui Enoh care certifica faptul ca Apolioon (un nume gasit in Leviticul) era un inger al lui Dumnezeu care s-a impreunat cu fiicele oamenilor..si de acolo uriasii..sunt niste fapte reale petrecute in vechime si inca se mai petrec si astazi…ce crezi ca se fabrica in laboratoare? Crezi ca filmele sunt facute doar asa din fictiune..majoritatea ce vezi la filme sunt realitati..:D

   • „Noi credem” ei bine, si eu pe anumite temeiuri (exodul 35:2, soarele a fost facut dupa pamant, alte greseli Biblice) sustin ca acele citate n-ar fi putut fi atat de inspirate precum se zice (n-am nimic cu celelalte). Eu explicam greselile din Biblie n-am zis ca citatul e gresit (din moment ce sunt dovezi de schelete, unele ascunse si alte dovezi). Eu explicam de ce ignora unii citate Biblice: pentru ca nu le pot explica. Si din moment ce nu-mi poti da explicatie logicxa la exodul 35:2, singura explicatie care ramane in sustinerea crestinismului e a mea. Si apropo, lasa faza cu dainuitul. Alte religii nu au avut carti si alte chestii si au existat dinaintea crestinismului si persista si acum. Si as verifica cartea de zeci de ori, dar cum ies in atmosfera sa fac ce fac oamenii din ziua de azi si sa atest ca soarele a fost facut dupa Pamant? Sau sa zicem ca as fi zis ca soarele ar fi fost facut dupa Pamant. Oamenii de atunci, nu s-ar fi uitat la cer si ar fi zis: „pai cum asa, uite ce mic ii!” Si nu cred ca gasesti tu inspiratia unui Dumnezeu iubitor, bun, iertator etc. in exodul 35:2, Sodoma si Gomora, Arca lui Noe. Deci odata oamenii sunt pedepsiti si omorati si arsi, si inecati groaznic etc, altadata „hooo. Il trimit pe Fiul Meu sa moara!” Nu suna a Dumnezeu iubitor, indiferent de explicatii „logice” (cea mai tare ii ca Dumnezeu s-a razgandit… pai de unde stiu eu atunci ca nu se razgandeste in alta privinta „ba, nu-i mai mantui pe prostalai astia… lasa-i undeva.”). Si inca ceva. Tot ce faceti in biserica cu moastele nu e impotriva lui Dumnezeu? „Din pamant esti si in pamant te vei intoarce”… ati omis cumva citatul asta?

 3. Efectul Coanda explica OZN-urile, care conform documentarelor mai recente de pe Discovery (care arata descoperiri reala, nu nimicuri) sunt facute de oameni, si nu ar functiona in spatiu. Insa ei nu au putut face o farfurie zburatoare care sa zboare la inaltimea aceea la care au fost vazute, deci pana la dovezi contrare ramane valabila si prima explicatie, desi tind sa o cred pe prima (pentru ca multe descoperiri sunt in sertarele cuiva care va profita la un moment dat de ele, insa acum daca le-ar scoata nu ar profita de altceva: (exemplu) masini care merg pe curent/apa/alte resurse nepoluante sau inepuizabile. Nu crezi ca exista? Dar cine ar mai scoate bani din petrol daca s-ar afla de ele? Le cumpara de la inventatori, pe inventator il trimit undeva si ii zic sa inchida gura, astfel e ca mort (intr-un accident misterios), apoi daca se termina petrolul, cine are masina pe curent care o poate scoate din sertar, si astfel sa ramana bogat?

 4. rangy21 says:

  Uite-te la acest video ca sa te convingi cum a creat Dumnezeu universul..

  • Contest faptul ca soarele a fost facut dupa pamant (dupa Biblie), si dupa stiinta e invers. Adica logic, ce forta gravitationala ar fi tinut pamantul, a cui forta, cum s-ar fi dezvoltat plantele (care au nevoie de lumina pt fotosinteza) etc. Nu contest viziunea voastra a lui Dumnezeu. Contest tot ceea ce imi arata ca Dumnezeu ar fi rau, sau ar fi gresit, indiferent ca e un om, sau chiar Biblia. (asta e diferenta dintre mine si crestini, crestinii contesta tot, dar la Biblie se opresc).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: