Şcoala de predicare Cireşarii

Anunţ din partea Fundaţiei Cireşarii (sublinierile îmi aparţin):

Credem că cea mai mare nevoie a bisericilor din România este nevoia de oameni care să predice Cuvântul lui Dumnezeu cu pricepere, pasiune şi putere. De aceea am hotărât deschiderea primei şcoli exclusiv de pregătire a predicatorilor.scoala-de-predicare
Pentru că în anii ce-au trecut, ne-am format o echipă care a realizat această nevoie şi are capacitatea de a răspunde acestei provocări, ne punem la dispoziţia celor dornici de-a fi folositori Împărăţiei lui Dumnezeu indiferent de confesiunea creştină din care faceţi parte.

Echipa Cireşarii nu o să vă înveţe CE să spuneţi, ci CUM să spuneţi adevărul. Adevărul biblic nu se negociază.

Din 16 octombrie 2010 deschidem la Cluj Napoca Şcoala de predicare Cireşarii. Înscrierile încep din 10 august. Mai multe informaţii găsiţi accesând linkul www.scoala.ciresarii.ro

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

2 Responses to Şcoala de predicare Cireşarii

 1. Popescu says:

  Adevarul este Hristos. El a avut apostoli si ucenici care au dus adevarul invataturilor Sale pana astazi.
  Din pacate Scoala de predicare Ciresarii nu va face altceva decat sa mistifice adevarul si sa nasca ucenici pentru imparatia intunericului. Biserica lui Hristos este „stalp si temelie a adevarului” de 2000 de ani si portile iadului nu o vor birui. Se apropie vremurile de apoi si trebuie sa vina lepadarea de credinta, dar vai de aceia prin care va veni sminteala.
  Aliantele evanghelice ce cuprind toate confesiunile neoprotestante nu fac altceva decat un sincretism religios, denaturand cuvintele Mantuitorului. Predică o dragoste fara de adevar. Si noi stim ca dragostea fara adevar este desfranare.
  Sa va dea Dumnezeu smerenie ca sa-i lasati pe adevaratii urmasi ai apostolilor sa vesteasca cuvantul lui Hristos!

  • Th3Lov3OfG0d says:

   Afirmi ca se „predică o dragoste fara de adevar” … Ei bine, exista 2 variante: fie nu cunosti lucrarea Ciresarii si nu ai ascultat nici o predica a fratelui pastor Vladimir Pustan, si atunci esti usor scuzabil, dar ramai dator sa te informezi inainte de a scrie; fie, varianta a 2-a, esti rau intentionat si tot ceea ce urmaresti este sa discreditezi o lucrare buna, iar asta are cine sa o judece.
   Alianta evanghelica nu are rolul de a „amesteca” invataturile pentru a iesi una acceptabila pentru toti. Din contra se urmareste cuvantul din Filipeni 3:15-16.
   As fi curios la cine te referi cand spui „adevaratii urmasi ai apostolilor” …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: