La multi ani, frate Vladimir Pustan !

Întrebat de către reporterul de la Radio Vocea Evangheliei Sibiu, „ce înseamnă să lucrați cu tinerii?„, fratele Vladimir a răspuns:

Eu știu… un fel de sinucidere, dar ceea ce-i frumos e faptul că ei înțeleg asta. Am reușit să stabilesc o bariera a dragostei care n-am pus-o între noi, ci dincolo de noi, între Satana și noi. Și asta contează foarte mult. Și de asta mă acceptă. Pentru că am 43 de ani, fac în 29 mai, peste o lună de zile, să spunem, dar nu mă simt foarte bătrân … numai 360 de zile pe an. În rest mă simt tânăr.

Astăzi este 29 mai 2010: Domnul i-a dat zile fratelui Vladimir Pustan, mai exact 15705 zile … şi probabil îi va mai da destule, pentru că România are nevoie de astfel de slujitori ai Evangheliei.

Fiţi binecuvântat de Domnul, frate Pustan !

Sursă imagine: www.suceavaevanghelica.wordpress.com

Reclame

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

4 Responses to La multi ani, frate Vladimir Pustan !

 1. mihailandrei says:

  Dacă nu există preoţie ,atunci de ce le spune Hristos ucenicilor săi:

  „Cărora le veţi ierta păcatele vor fi iertate, cărora le veţi ţine, vor fi ţinute ”(Ioan 20.23) ???

  Acest verset te incomodeaza dar nu iti schimba versiunea de interpretare asupra bibliei. Pur si simplu vei ignora acest verset si vei alege sa dai mai multa importanta versetelor tale care iti sustin propia parere.

  Totusi, explicit spune ca apostoli au primit o putere speciala de a ierta pacatele oamenilor cu ajutorul Duhului Sfant.

  Poti ignora acest verset dar nu cred ca exista un singur cuvant scris in Biblie care sa fie in plus sau neimportant.

  Nu cred ca anumite versete sunt mai importante decat altele, daca doriti sa va construiti o propie doctrina ( sau a grupari din care faceti parte) sunteti liber dar nu uitati ca acesta este doar un exemplu de cum puteti schimba interpretarea Biblie dupa cum va convine .

  • Th3Lov3OfG0d says:

   Nu văd care e legătura comentariului cu acest articol, dar fie …

   A zis cineva că nu există preoţie ? EXISTĂ & Petru afirmă asta în prima sa epistolă cap2.
   După ce vorbeşte despre „cei necredincioşi” care „n-au crezut Cuvântul” în 1Petru2:7,8 … vorbeşte despre cei CREDINCIOŞI astfel: „Voi însă sunteţi o seminţie aleasă, O PREOŢIE împărătească, un neam sfânt, un popor, pe care Dumnezeu Şi l-a câştigat ca să fie al Lui, ca să vestiţi puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată … ”

   Deci fiecare CREDINCIOS este PREOT !!!
   Tocmai adresarea acestor vorbe TUTUROR UCENICILOR, nu doar lui Petru, susţine ideea mai sus amintită. Asta ţinând cont că Petru urma să fie conducător al bisericii primare.

   Este TOTAL ILOGIC să afirmi că un om poate ierta sau nu păcatele altui om. De ce? Păi ce este păcatul? NEASCULTARE FAŢĂ DE DUMNEZEU. Şi atunci cum ar putea un om să ierte greşeala pe care tu ai făcut-o faţă de Altcineva şi în cazul acesta MULT superior.
   Permite-mi să-ţi exemplific printr-o povestire ipotetică: Omul care a ucis-o pe soţia preşedintelui este prins, iar … directorul fabricii în care lucra criminalul afirmă că îl iartă pe acesta pentru crima comisă. Ce treabă are directorul fabricii, din moment ce criminalul a greşit faţă de preşedinte şi familia acestuia? Va lua vreun judecător în considerare afirmaţia directorului? Desigur că NU! Dar dacă preşedintele oferă un act de graţiere pe numele celui ce i-a ucis soţia este cu totul altă situaţie.

   PĂCATUL este problemă fiecărui om cu DUMNEZEU şi doar Isus este Cel care poate să ofere iertare prin jertfa sângelui Său.

   VERSETUL AMINTIT vorbeşte despre „slujba împăcării”, cum o numeşte Pavel în 2Corinteni 5:18. UCENICII şi fiecare CREŞTIN AUTENTIC, ca urmaşi ai lui Hristos, sunt trimişi astfel: „Duceţi-vă în toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Cine va crede şi se va boteza, va fi mântuit; dar cine nu va crede, va fi osândit.” Marcu 16:15,16
   Deci ca urmare a auzirii Evangheliei, oamenii se împart în 2 categorii:
   *1* cei care cred în Isus Hristos şi sunt iertaţi de păcatele lor
   *2* cei care nu cred în Isus Hristos şi ale căror păcate rămân neiertate.
   Unui om din categoria 1 … orice creştin POATE SĂ-I SPUNĂ cu certitudine, în conformitate cu Biblia, că ESTE IERTAT de păcatele lui, DE CĂTRE HRISTOS. Şi la fel, unuia care nu se pocăieşte de păcatele lui dovedind necredinţă („Pocăiţi-vă, şi credeţi în Evanghelie! ” Marcu 1:15), ORICE CREŞTIN POATE SĂ-I SPUNĂ CĂ VA RĂMÂNE CU PĂCATELE NEIERTATE ŞI VA AJUNGE ÎN IAD.

   TU ce alegi ?

 2. Pingback: Despre PREOŢIE şi IERTAREA PĂCATELOR « Priveste In Sus

 3. mihailandrei says:

  [EDIT]
  Ti-am mutat comentariul la articolul de aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: