Newsletter Alfa Omega Tv 22-28 martie 2010

Alfa Omega Tv

Newsletter Alfa Omega Tv
22-28 martie 2010

Recomandarea saptamanii la Alfa Omega Tv

Juramantul pretuiriiJuramantul pretuirii – Au jurat ca se vor iubi pentru totdeauna "in sanatate si in boala". Cand viata familiei Brighton parea pe deplin realizata, o boala crunta o loveste pe Ellen. Cum vor reusi ei sa mearga mai departe impreuna cand sotia lui John, Ellen, este diagnosticata cu o boala devastatoare? Aceasta productie este in mod deosebit recomandata familiilor si cuplurilor, o poveste de dragoste care a triumfat, o marturie a puterii lui Dumnezeu care va schimba vieti. Urmariti „Juramantul pretuirii”, joi, 25 martie, ora 19:00, doar la Alfa Omega Tv.

FamiliaRedescoperind familia – Pastorul Viorel Iuga, gazda dumneavoastra va va conduce intr-o calatorie de redecoperire a valorilor pe care Dumnezeu le-a instituit pentru familie. In fiecare seara, de luni pana duminica, incepand cu ora 22, doar la Alfa Omega Tv.

Grila TV Vezi intreg programul TV


Speranta lui BeckyStiri – Mapamond Crestin

Speranta lui Becky

Insarcinata in luna a sasea, Lidia Oprean primeste vestea tulburatoare a unei sarcini cu probleme. Urma sa se nasca un copil cu handicap. Dupa 20 de ani, vestea trista sa dovedeste a fi o bucurie si o raza de speranta… citeste mai mult »

Alte stiri

  • Pledoaria pentru eliberarePledoarie de eliberare
    Actiunile guvernului comunist din China fac tot mai multe victime in randul crestinilor. Numerosi copii raman singuri sau orfani in urma arestarilor parintilor crestini si membrii ai bisericilor subterane… citeste mai mult »

  • Scoala pentru rebelii musulmaniScoala pentru rebelii musulmani
    In sudul Filipinelor, un fost student musulman, care si-a predat viata lui Hristos, ii invata pe copiii rebelilor musulmani, in speranta ca astfel va putea opri ciclul violentelor din societate. O investitie care a schimbat pentru totdeauna viata unor copii deosebiti… citeste mai mult »

  • Corabia lui PavelCorabia lui Pavel
    Dupa indelungi cautari, Bob Cornuke a facut, de curand, o mare descoperire biblica. Reciful Muxnar din golful St. Thomas a ascuns timp de aprope 2000 de ani dovezi care atesta veridicitatea Bibliei… citeste mai mult »

 

Reclame

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: