Buletin de rugăciune Wycliffe – 15-21 februarie 2010

Buletin de rugăciune Wycliffe – 15-21 februarie 2010

Conducerea Wycliffe în zona Pacificului – Filipine
Rugați-vă pentru directorul regional Wycliffe al Regiunii Asia-Pacific, Takashi Fukuda. El este internat într-un spital în țara sa de origine, diagnosticat cu febra Dengue. I s-a spus să se aștepte să rămână acolo o lună de zile, până în 4 martie. Robert Lovatt va prelua responsabilitățile directorului regional până atunci. Rugați-vă Domnului să refacă sănătatea lui Takashi și să poarte de grijă soției și fiicelor lui prin această încercare. Vă rog să-l sprijiniți pe Robert prin rugăciunile voastre pe parcursul acestei perioade interimare.

Școala de vară – Australia.
Rugaţi-vă pentru studenţii care vor participa la cele 6 săptămâni la școala de vară EQUIP la Kangaroo Ground la marginea orașului Melbourne între 11 ianuarie și 19 februarie. Cursul oferă o pregătire bună în antropologie, fonetica, învăţarea limbilor străine şi o introducere în lingvistica. De asemenea, serveşte ca o introducere intensivă pentru cursurile de un an. Rugaţi-vă ca Domnul să le descoperere studenţilor voia Lui. Unii se pregătesc pentru a lucra în traducerea Bibliei, iar alții vor să se implice în alte feluri de slujire transculturală, și alții încă se gândesc la diferite posibilităţi pentru viitor. „Apoi a zis ucenicilor Săi:” Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii ‘ „. Matei 9:37

Pregătire pentru Povestiri Biblice – Papua Noua Guinee
Asociația de traducerea Bibliei din Papua Noua Guinee (PNGTA) face în luna asta pregătirile finale pentru seminarul de Povestire care este planificat pentru mijlocul lunii martie. Scopul metodei de Povestiri Biblice Cronologice este de a se crea povestiri Biblice pentru cei care învață pe cale orală* folosind forme de povestire care sunt cultural relevante. Rugați-vă pentru personalul PNGTA în Alotau în timp ce lucrează cu echipa de pregătire din partea organizației “The Seed Company”. Mai mult de cincisprezece persoane din mai multe limbi din provinciile Milne Bay şi Oro au de gând să participe.
*Cei care învață pe cale orală (oral learners): Două treimi din totalul oamenilor din lume comunică pe cale orală; nu învață, nu pot învăța sau nu vor să învețe pe cale scrisă…. Aceste patru miliarde de oameni din lumea noastră au nevoie de o strategie personalizată care este livrată într-un mod cultural adecvat și le va permită să audă, să înţeleagă și să răspundă la Evanghelie, şi apoi să facă ucenici. www.lausanne.org/issue-oral-learners/overview.html

Nevoi critice de personal – Papua Noua Guinee
Rugaţi-vă ca Dumnezeu să dea oameni calificaţi şi cu experienţă pentru următoarele nevoi de personal în Asociația de Traducerea Bibliei din Papua Noua Guinee (PNGTA): Manager/coordonator pentru finanţarea proiectelor, contabili pentru Ukarumpa şi Port Moresby, manager de resurse umane, și manageri de proiecte lingvistice. De asemenea au nevoie de cineva să slujească în noul birou de “Implicarea Bisericii” pe care PNGBTA îl împărtăşeşte cu o organizaţie parteneră. Rugaţi-vă pentru PNGBTA în momentul când vor publica aceste slujbe şi vor angaja și orienta pe noii membrii al staff-ului.

Răspuns la rugăciune – Africa
Am cerut rugăciune pentru verificarea consultantului* a cărții Luca între 21 – 31 decembrie într-un proiect din Africa. Lăudat să fie Domnul că această verificare s-a putut face așa cum a fost planificată. Mulțumiți-I lui Dumnezeu pentru protecția Sa, și continuați să vă rugați pentru această echipă în timp ce se pregătesc să publice toate cele 4 evanghelii în 2010.
*Un consultant are slujba de a parcurge tot materialul împreună cu o echipă, verificând acurateţea, claritatea şi naturaleţea, căutând omiteri, gânduri străine, sau posibile neînţelegeri.

Filmul Faptele Apostolilor – Africa
Scriptură dramatizată în forma unui film este un mod eficient de a prezenta
Scripturile traduse unor oameni care altfel probabil nu le-ar citi în scris. O echipă care lucrează într-o zonă sensibilă a Africii caută 8 bărbați și 2 femei să înregistreze vocile într-un film bazat pe cartea Faptele Apostolilor. Rugați-vă ca ei să găsească oameni dispuși să-și folosească vocile pentru dublarea filmului, în ciuda riscurilor. Rugați-L pe Dumnezeu să le dea curajul de a participa. Echipa speră să finalizeze dublarea înainte de aprilie.

Programul European de Pregătire (ETP) – Anglia
Programul European de Pregătire oferă cursuri inovatoare și de înaltă calitate în diferite discipline necesare lucrării lingvistice transculturale. Vă rugăm să vă rugați pentru personalul ETP-ului care lucrează la validarea nivelului de Master a programului de alfabetizare. Un eveniment de validare va avea loc pe 11 mai, dar mai au foarte multe de făcut până atunci. Rugați-vă și pentru succes la studii în februarie, când studenții finalizează modulul de discurs al programului MA de Lingvistică deja validat. Mai departe, o conferință de traducere a Bibliei va avea loc în iulie. Rugați-vă pentru pregătirile deja în curs de desfășurare. Rugăciunile dumneavoastre fac o mare diferenţă.

M-am făcut tuturor totul, ca, oricum, să mântuiesc pe unii din ei. 2 Corinteni 9 : 22b
Vă rog simţiţi-vă liberi să trimiteţi mai departe acest buletin de rugăciune tuturor celor care au pe inimă rugăciunea şi lucrarea lui Dumnezeu! Domnul să vă binecuvânteze pentru implicarea în rugăciune.
Wycliffe România

Reclame

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

2 Responses to Buletin de rugăciune Wycliffe – 15-21 februarie 2010

  1. ciui says:

    frumos blog. succes la view-eri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: