Despre rugaciune

Mare adevăr a surprins Ambasadorul în citat-ul de mai jos.

Atunci când vorbesc cu tata la telefon, nu încep conversația cu ceva de genul, ” Ooooo, tată minunat, care ești la Dorohoi, tatăl lui Adrian și al Ralucăi, mă proștern înaintea feței tale și te rog să mă asculți câteva minute.” Nu! Ci cu respect, relaxare, dar curaj vorbesc cu el lucruri mici dar și importante știind că el mă va asculta și înțelege.

De prea multe ori rugăciunile noastre sunt „ornate inutil” pentru a suna bine oamenilor de lângă noi, dar sunt lipsite de sinceritate, credinţă sau autoritate. Tradiţia îşi face uşor loc chiar şi între evanghelici :(. Suntem interesaţi să „ne facem norma”, să sune bine pentru cei din jur, dar OARE ADUC RUGĂCIUNILE NOASTRE SCHIMBARE ÎN LUMEA SPIRITUALĂ?

Aseară pe vremea asta a început la noi la biserică o NOAPTE DE RUGĂCIUNE (vineri, ora 22 – sâmbătă ora 05). A durat o vreme până am reuşit să trecem de la „rugăciunea cu multe vorbe” spre „rugăciunea cu puţină credinţă” (sămânţa de muştar nu se referă la o cantitate URIAŞĂ de credinţă), dar am reuşit. Cred că mijlocirea noastră pentru generaţiile care vin după noi a fost ascultată şi vom vedea cum Dumnezeu va binecuvânta biserica cu lucrători în generaţiile ce vin, cu trezire în fiecare generaţie ce va urma şi cu Cuvânt adevărat, viu şi proaspăt.

Reclame

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: