ABCdar ateist

O prezentare putin hazlie despre o filozofie de viata, un sistem de valori:  ATEISMul de la A la Z.

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

6 Responses to ABCdar ateist

 1. Dezinformare ieftină. Haha, huhu. Se spune pe nedrept că creştinii au căutări. Nu prea aş crede dacă apelează la video-uri de-astea stupizele, în loc să vadă despre ce e vorba.

  • Th3Lov3OfG0d says:

   Sa inteleg ca nu ai simtul omorului ? De ce crezi ca am scris la inceput „O prezentare putin hazlie” ?
   Multumesc oricum de vizita si de impresie/comentariu 😉 Traim intr-o tara libera (deocamdata) … deci ai tot dreptul sa spui ce gandesti ?

 2. Th3Lov3OfG0d says:

  @Darius … chiar te invit sa faci o prezentare a ateisnului asa cum o crezi tu corecta. Blog ai , cap ai, surse de inspiratie … e plin netul. Astept link-ul in care sa prezinti ateismul ASA CUM E EL 😛
  Inevitabil vei gasi cuvinte cheie ca si cele din clipul de mai sus de la literele A, C, E, H, N, O, P samd

  • Nu e nevoie de prea multă documentaţie pentru acest lucru. Ateismul reprezintă lipsa credinţei în existenţa vreunei deităţi, pornind de la Zeus, Allah sau Vishnu şi ajungând la zeii tăi favoriţi, Yehova şi Isus. Atât.

   Ateismul nu explică nimic. E treaba ştiinţei să o facă. Video-ul de mai sus atacă fapte ştiinţifice. Mă întreb dacă nu cumva video-ul de mai sus este mai degrabă o expresie a idioţeniei, şi mai puţin o expresie a adversităţii faţă de atei.

   • Th3Lov3OfG0d says:

    Esti sigur ca video-ul de mai sus ataca FAPTE STIINTIFICE ?? Eu tind sa cred mai degraba ca ataca TEORII STIINTIFICE, ipoteze care nu au fost si nici nu pot fi demonstrate. Deci … si ateismul este un fel de CREDINTA, pentru ca nu poate fi dovedit 100%. Si daca stai sa te gandesti AI NEVOIE DE MAI MULTA CREDINTA SA ACCEPTI CA LUMEA A APARUT DIN NIMIC, decat sa crezi ca a fost o „entitate suprema” care a participat la crearea ei (sa nu fiu rau si sa zic Dumnezeu).
    Video-ul nu se doreste a fi „o expresie a adversităţii faţă de atei”, ci fata de un curent de gandire. Nu se ataca persoane, ci idei. Asa e corect !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: