Un 2012 apocaliptic ?

Cum puteţi să-mi spuneţi: „Fugi în munţii voştri, ca o pasăre?” (Psalmul 11:1)

21 decembrie 2012, ora 11.11 A.M. Minutul în care ni se spune că lumea, se va sfârşi. Oameni din toata lumea se îmbulzesc în sălile de cinematografe să vadă cum se va sfâşi lumea peste 3 ani. Toate cinematografele au alocat cele mai mari săli şi cele mai accesibile ore pentru filmul „2012”, care a stârnit atâta curiozitate. Deznodământul filmului este unul clar: cei care supravieţuiesc naturii dezlănţuite vor popula prima oara Africa, unde se vor forma cei mai înalţi munţi.

Dar filmul “2012” nu este singurul care speculează aceste teorii apărute în ultima vreme despre sfârşitul lumii. Diverse lucrări, aşa-zise ştiinţifice, confirmă aceeaşi teorie, încercand să ofere soluţii de supravieţuire. Conform acestor teorii, ne aflăm pe continentul care va avea cel mai mult de suferit, continent care va deveni noul Pol Nord în cazul unei schimbări a polarizării Pamântului. Aceleaşi studii afirmă că munţii ar fi unicul loc sigur. Este vorba despre zonele muntoase din Africa, în special în zona Marocului şi Etiopiei. De asemenea, lanţurile muntoase din China ar putea adăposti şi ele o parte din supravieţuitori.

Unii foarte inventivi încearcă să facă bani din apocalipsă. Un american vinde locuri în cazemata pe care o construieşte în Africa, loc în care clienţii sunt asiguraţi că vor supravieţui apocalipsei. 🙂 Alţii, care iau în glumă ideea apocaliptică, propun o petrecere de ajun de apocalipsă în Marele Canion.

În loc să îşi întoarcă, cu pocăinţă, privirea spre Dumnezeu  şi să aştepte întoarcerea lui Hristos pe norii cerului, oamenii glumesc pe tema aceasta sau, conduşi de propria nebunie, încearcă să găsească scăpare în soluţii umane.

Un lucru e sigur, pentru că este afirmat de către Hristos: „Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.” (Matei 24:36)

Revenim la cuvintele psalistului David: În Domnul mă încred! Cum puteţi să-mi spuneţi: „Fugi în munţii voştri, ca o pasăre?”

Sursa: presa de azi

Reclame

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: