Oportunitati de misiune in INDIA

Pentru cei interesaţi de misiunea externă, Dumnezeu deschide uşi şi aşteaptă … Dacă ai credinţă că El poate purta povara nevoilor tale financiare şi simţi chemarea Lui pentru una din oportunităţile de mai jos, roagă-te şi Domnul te va lumina !

india-mapEvanghelizare personală – Jalpaiguri, West Bengal
Biserica creştina locală din Jalpaiguri, West Bengal, doreşte să planteze biserici în câteva cartiere din localitate în care există comunităţi de hinduşi, cât şi de musulmani. Pentru realizarea acestui obiectiv, se caută evanghelişti şi plantatori de biserici care să lucreze împreună cu fratele Daniel Olteanu şi colaboratorii săi creştini indieni.  Jalpaiguri are o populatie de peste 100 000 locuitori şi doar patru biserici evanghelice. Indienii din acea zona sunt extrem de deschişi să discute despre viaţa spirituală dar, din cauza întunericului spiritual şi a presiunii comunităţii, procesul de ucenicizare implică dedicare şi perseverenţă.

Cursuri de limba engleza si calculatoare – Jalpaiguri, West Bengal
Biserica creştina locală din Jalpaiguri, West Bengal, caută – pentru o perioada de cel puţin şase lunidoi colaboratori pentru predarea limbii engleze şi, respectiv, cursuri de calculatoare. Grupul ţintă este compus din tineri indieni interesaţi de aceste două domenii, deschişi pentru a discuta aspecte ale vieţii spirituale creştine. Este de dorit, dar nu obligatoriu, ca voluntarii să aibă pregătire psiho-pedagogică.

Campanii medicale – Bhagat Singh Colony
În India, la fiecare 15 secunde, moare un copil cu vârsta de până la 5 ani – 5000 de copii mor zilnic – din cauza unor boli care ar putea fi cu uşurinţă prevenite şi/sau tratate. Biserica creştina din Bhagat Singh Colony doreşte să organizeze campanii medicale de informare şi de vaccinare a copiilor (poliomielită, vărsat de vânt etc.) pe o perioadă de timp de aproximativ o lună. Personal necesar: medic şi asistentă medicală creştini. Puteţi participa la acest proiect prin donaţii în bani care vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea de medicamente şi vaccinuri.

Pentru mai multe detalii, contactaţi Agenţia Kairos, la adresa de email: kairosagency@gmail.com.

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: