Misiune cu TPM in Urziceni

Nu e nimic mai frumos decât să te afli în locul ales de Dumnezeu, la timpul hotărât de El :D, sau dacă ar fi să folosim cuvinte din filme:

Nu existã un loc mai bun decât în centrul voii lui Dumnezeu. Cu excepţia situaţiei când eşti în prezenţa Sa. (filmul „Last flight out” 2004 pe care vi-l recomand cu căldură)

După FESTIVALUL PROMISIUNE de la Mediaş din 8-11 iulie 2009, am avut bucuria nespusă de a experimenta pe pielea mea citatul de mai sus. În dorinţa de PRACTICĂ MISIONARĂ, călăuziţi de DOMNUL şi nu în ultimul rând şi de cheltuielile financiare mai mici (comparabil cu misiunile din Ucraina sau Serbia), paşii noştrii s-au îndreptat spre oraşul URZICENI, din judeţul Ialomita.

În 12-22 iulie, cu o echipă de 9 tineri din mai multe zone ale ţării, încurajaţi şi organizaţi de Tineri Pentru Misiune Mediaş şi în strânsă colaborare cu Biserica Penticostala FILADELFIA din Urziceni ne-am implicat în

 • evanghelizare de la om la om;
 • pregătire şcolară cu copiii de la centrul de plasament din localitate;
 • activităţi sportive cu tinerii necreştini;
 • marş de rugăciune;
 • proiectul „Hristos pentru fiecare casă – Fiecare casă pentru Hristos”
 • slujire şi încurajare în biserica gazdă.

A fost un timp cu adevărat binecuvântat şi folositor sufletului meu. Am vazut cum Dumnezeu poate să folosească tineri simpli, fără prea multe şcoli teologice, dar cu inima deschisă pentru oameni şi pentru Împărăţia Lui. Am văzut că se poate să ne fim responsabili în toate aspectele organizării, de la gătit şi spălat vase, până la evanghelizare şi organizarea unei întâlniri de sărbătoare cu tinerii necreştini. Domnul a fost credincios ! El a pregătit, El ne-a dus acolo împreună, El ne-a întărit şi ne-a folosit & tot El vrem să Îşi primească lauda pentru toate.

Urziceni a rămas în inima mea, abia aştept să mă întorc, dar … mai mult decât asta … abia aştept să văd sau să aud cum DUMNEZEU VA DUCE LA BUN SFÂRŞIT CEEA CE A ÎNCEPUT. Melodia „God of this city – Chris Tomlin” a fost o melodie pe care am descoperit-o în acea misiune şi cred ca se aplică într-un mod special oraşului Urziceni! Glorie Domnului Isus !!!

Despre Th3Lov3OfG0d
- Privesc in SUS - -- Spre ISUS --

3 Responses to Misiune cu TPM in Urziceni

 1. Costel says:

  Multumim pentru aceasta minunata slujire!
  Ati fost o binecuvantare, o sursa de inspiratie si o mare incurajare pentru noi.
  Va mai asteptam sa investim impreuna la dezvoltarea Imparatiei lui Dumnezeu si sa-i ajutam pe oameni sa priveasca in sus.
  Pastor, Costel Gramada

  • Th3Lov3OfG0d says:

   Multumim si noi pentru invitatie & pentru increderea pe care ne-ati acordat-o. Asteptam cu drag sa vina acea zi in care sa revenim pentru 4-5 zile sa udam ceea ce am semanat, sa semanam Cuvantul Domnului in alte inimi si impreuna sa ne bucuram de felul in care Dumnezeu duce la bun sfarsit orice lucrare pe care o incepe. Fiti binecuvantati si intariti de Domnul in lucrarea pe care o faceti !!!

 2. Pingback: Top10 articole in prima luna de viata « Priveste In Sus …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: